Cum se desfăşoară un antrenament E-Fit?

Metoda de stimulare electrică a musculaturii combinată cu exerciţiile fizice, ajută la dezvoltarea şi tonifierea muşchilor, nicidecum NU este vorba despre tratamentele în poziţia culcat, utilizate în saloanele cosmetice!
În concordanţă cu stimularea musculară electrică, utilizând echipamentul E-fit, se execută exerciţii de gimnastică şi de fortificare, astfel dezvoltarea musculaturii şi arderea grăsimilor  au efect înzecit faţă de situaţia în care ar fi efectuate separat.
Cheia eficienţei antrenamentului E-fit este stimularea simultană a întregului corp. Antrenarea fiecărei grupe musculare se face deodată, reducând astfel timpul unui  antrenament cu E-fit la o şesime din timpul unui antrenament normal!
Pe parcursul orelor lungi petrecute în sălile de antrenament, efectuăm exerciţii separate pentru mişcarea fiecărei grupe musculare în parte, ceea ce rezultă o ocupaţie de 15-20 minute pe zona corporală, iar pentru fiecare exerciţiu câte 3-4 secvenţe, care  rezultă în 30-40 contracţii musculare. În schimb utilizând aparatul E-fit,  antrenarea tuturor grupelor musculare se realizează simultan şi datorită impulsurilor electrice, se efectuează 30-40 de microcontracţii pe secundă în fiecare muşchi vizat, dar pe lângă acestea şi exerciţiile de bază efectuate stimulează muşchii aflaţi deja în stare de tensionare sporită - ceea ce înseamnă 36000 contracţii musculare în tot corpul - toate în 20 de minute.
Punctul forte al aparatelor E-Fit sunt vesta, pantalonii scurţi și bentițele confecționate dintr-un material uşor, rezistent, antibacterian, lavabil și aerisit. Această îmbrăcăminte este cea care poartă şi fixează electrozii.