1 nyirokÎmbunătăţirea sistemului circulator, intensificarea circulaţiei sanguine şi limfatice (tratarea celulitei)

Cum te poate ajuta Efit, în caz că te confrunţi cu celulita?

Celulita se formează din cauza slăbirii tonusului ţesutului conjunctiv. Între epidermă şi ţesutul muscular se acumulează celulele adipoase, care provoacă nişte denivelări pe suprafaţa pielii.Vârsta, modul de viaţă sau anumite probleme de sănătate fac ca sistemul circulator al organismului să-şi piardă din eficacitatea, apare celulita sub aspect de fagure în zona coapselor, feselor şi abdomenului.

Efit tratează problema din rădăcini:

Aceste ţesuturi pot fi stimulate prin impulsuri mai reduse, care intensifică circulaţia stimulând eliminarea toxinelor din zonele afectate. Aparatul permite setări care tratează eficient simptomele celulitei deja formate. În timpul tratamentului se intensifică circulaţia fluidelor prin vene, artere şi vase limfatice, eliminarea toxinelor, reziduurilor şi ale altor materiale nedorite va fi mult înlesnită de metabolismul echilibrat. Acest program se adresează celor care se confruntă în special cu asemenea probleme şi încearcă să găsească rezolvare prin această metodă intensivă.

2alak_hFormarea siluetei și tonifierea

Muşchi tonifiaţi şi modelaţi, cu doar 2 antrenamente pe săptămână:

Program potrivit pentru clienţii care nu vor neapărat să slăbească în schimb vor să-şi dezvolte musculatura!

Acest program asigură stimularea ciclică a musculaturii. Are afect mai ales asupra grupurilor de muşchi „Fast” (rezistenţă optimă la rupere, consum înalt de oxigen , în timp scurt) . În schimb, o parte stimulează şi grupele de muşchi lenţi (oboseală mai redusă). Aceste contracţii sunt completate cu o mişcare ritmică și lentă, asigurând astfel un efect deplin
În timpul programului musculatura este stimulată de impulsuri cu frecvenţă şi intensitate mai înaltă, astfel intră în activitate şi musculatura mai adâncă. Intensitatea impulsurilor este setată în funcţie de rezistenţă, construcţia corporală, sex şi vârstă. Pe parcurs creștem şi intensitatea antrenamentului, procedură necesară pentru obținerea rezultatelor dorite

Exerciţiile sunt şi mai eficiente cu ajutorul diferitelor instrumente sportive (greutăţi, bandă elastică, coardă elastică, minge fitness, coardă TRX etc). Antrenorul personal trebuie să se asigure că exerciţiile sunt efectuate corect și ritmul impulsurilor.În urma antrenamentului muşchii vor fi tonifiați și vor rămâne astfel prin antrenamente regulate. După antrenament - la cerere - asigurăm clienţilor un shake de proteine, care amplifica dezvoltarea musculaturii. Regimului alimentar corespunzător nu este de neglijat, astfel vom avea rezultate chiar după câteva antrenamente.

 

3celzott_hArderea grăsimilor (slăbire)

Ceea mai bună metodă pentru o slăbire sănătoasă şi permanentă:

Acest program realizează o stimulare la nivel înalt, cu o formă combinată a undelor, care prin exerciţiile destinate expres zonelor sensibile, stimulează consumul de oxigen ale celulelor, accelerează arderea grăsimilor şi caloriilor. Pe lângă stimularea întregii musculaturi, rezultatul se obţine prin mişcarea intensivă a zonei vizate . Impulsurile cu frecvenţă şi intensitate redusă, prin activarea metabolismului, stimulează mai mult straturile de suprafaţă, unde se află şi stratul de grăsime.Impulsurile trimise de către aparat nu contractă musculatura adâncă, exerciţiile sunt compuse dintr-un şir de mişcări continue și dinamice de tip anaerob.

Aceste exerciţii pot fi intensificate cu ajutorul băncuţelor step, a ganterelor, etc. Pilonul de bază ale antrenamentelor de slăbire este menţinerea pulsului în aşa numita zonă de ardere a grăsimilor.

Acest lucru e uşor de verificat cu ajutorul unui simplu ceas care măsoară pulsul, dar antrenorii personali cu experiență ştiu deja care sunt acele tipuri de exerciţii, care menţin nivelul indicat al pulsului. Urmărind cu atenţie alimentaţia, eventual combinând-o cu câteva suplimente alimentare pentru arderea grăsimii, rezultatele vor fi vizibile foarte repede.

4testep_hCulturism

Programe pentru obţinerea unei mase musculare de calitate, respectiv păstrarea acestea:

Esenţa antrenamentului E-fit constă din, același ca și la antrenamentele obișnuite, obligarea fibrelor musculare la contracţii intense. În timpul antrenamentului, sub efectul întinderii musculare, se creează hipertrofie, ceea ce provoacă sporirea ariei transversale de sectiune a fibrelor, mărime care depinde de rezistenţă, respectiv durata menţinerii tensiunii. În timpul antrenamentului, pe lângă stimularea lungă și cu frecvenţă joasă a muşchilor, este indicată efectuarea unor exerciţii care pun in mişcare toată zona vizată, luând la rând câte un grup de muşchi cu impulsuri de intensitate şi frecvenţă mai mare. La cerere, setările pot fi variate prin lungimea contracţiilor sau durata de repaus între acestea.

Ca utilizare de sine stătătoare, reprezintă exerciţii excelente de menţinere şi protejare ale articulaţiilor sau poate fi un antrenament complementar deosebit al celui efectuat la sală.

Bineînţeles, în scopul obţinerii rezultatelor aşteptate, este importantă respectarea unui regim alimentar corespunzător, respectiv folosirea unor suplimente alimentare corespunzătoare.

5celzott_h1Dezvoltarea vizată a musculaturii

Este un program care se poate utiliza ca antrenament complementar pentru grupurile de muşchi care se dezvoltă mai greu.Pe parcursul unui antrenament de 20 de minute, pe lângă stimularea întregului corp, se desfăşoară antrenamentul intensiv al unui grupvizat de muşchi. Pe lângă exerciţiile concentrate , impulsurile variate ale aparatului E-fit, comandate de microprocesor, ajută şi la prelucrarea muşchilor mai greu de dezvoltat (cu dureri articulare, funcţii musculare afectate sau de dezvoltare lentă).

Deasemenea,la sporturile unilaterale, avem posibilitatea de a alinia cu uşurinţă musculatura celeilalte părţi.O asemena dezvoltare neechilibrată a muşchilor poate apărea şi în viaţa de zi cu zi, provocată fie prin natura muncii efectuate fie din cauze genetice. Din cauza stilului de viaţă sedentar, unele grupuri de muşchi, mai ales cele de susţinere se pot scurta, cauzând diferite deformări ale musculaturii. Stimularea musculară este un remediu excelent şi pentru astfel de probleme, având posibilitateade a lucra grupul vizat de muşchi.

 

6fitness_hFitness

A fost proiectat pentru clienţii care nu fac mişcare regulat, suferă de kilograme în plus, au musculatura flască sau pur şi simplu auprea multă grăsime pe ei: acest program, ca rezultat al unui antrenament intensiv, îmbunătăţeşte tonifierea şi structura musculară. În funcţie de nivelul propriu de antrenament, o stimulare cât de redusă, poate declanşa eficient mişcarea.

Prin creşterea treptată a stimulării, se poate obţine remedierea rapidă a stării musculaturii, chiar şi la o persoană mai în vârstă sau cu musculatura lezată sau flască.

 

7toning_hToning şi regenerare după naştere

Acest program poate fi folosit, obținând rezultate bune, pentru tratarea problemelor de după naştere sau cele cauzate de muşchiul dorsal flasc . Cu un program pregătit în special pentru aceste zone, facilităm regenerarea şi tonifierea ţesutului muscular şi conjunctiv, solicitat în timpul sarcinii. Astfel, muşchii abdominali, întinşi din cauza sarcinii, îşi pot recăpăta starea şi tonusul original. În perioada alăptării, antrenamentul EMS nu este recomandat, deoarece se schimbă nivelul de acid lactic al organismului, prin urmare şi gustul şi compoziţia laptelui matern. Acest lucru nu este provocat de antrenamentul local al muşchilor pectorali, ci de exerciţiile intense la orice nivel al musculaturii ( acest sfat este valabil nu numai în cazul tehnologiei EMS, dar la toate tipurile de sport intens)

În faza alăptării, când sugarul primeşte deja şi alimente solide , cu precauţie se poate începe antrenarea părţii inferioare a corpului. După alăptare, prin creşterea treptată a intensităţii exerciţiilor, antrenamentul EMS ajută la redobândirea siluetei de dinaintea naşterii și prin creşterea cuntinuă a intensităţii, putem obţine o formă de zile mari.

 

8tartas_hCalmarea durerilor şi reabilitare

Dacă durerile de spate şi de mijloc provocate de munca sedentară, te fac să-ţi pierzi minţile, atunci tu eşti acela pentru care a fost creatacest program .

Durerea este sistemul de avertisment al organismului. Scopul este să se evite noile leziuni. Acest program oferă o modalitate sigură şi fără medicamente pentru tratare a durerilor. Prin electrozii aşezaţi pe corp, stimulează terminaţiile nervoase şi reuşeşte să calmeze durerile. Printre efectele cele mai importante al stimulării electrice se află şi capacitatea de a ajunge şi a mişca şi muşchii mai adânci. Astfel de muşchi, care sunt mai dificil de lucrat sunt muşchii coloanei. Aceştia sunt responsabili de susţinerea corpului, dar viaţa sedentară are un efect devastator asupra lor iar acest lucru provoacă durerile supărătoare de spate şi de mijloc. Stimularea muşchilor ajută la fortifierea acestora şi la refacerea capacităţii lor de a-şi îndeplinii sarcina de a susţine coloana fără durere.

9relax_h Relaxacio

La sfarsitul fiecarei antrenament se foloseste un program de relaxare in vederea relaxarii musculaturii. In cursul acestui program de relaxare se emit impulsuri cu frecventa scazuta, ceea ce are un efect de relaxare.Acest stimul fin si placut, de fapt putem numi micromasaj , care reduce stresul in grupele musculare, pregateste faza de relaxare pentru tesuturi si ajuta la conducerea toxinelor care s au acumulat in timpul antrenamentului.